Comenzi telefonice:
Comenzi telefonice: 0747-531772
Coș cumpărături
Coș cumpărături
În funcţie de serviciul de transport ales de client
În funcţie de serviciul de transport ales de client

Informații

Comenzi şi livrări

Înainte de a completa informaţiile necesare în vederea  livrării şi facturării, vă rugăm să citiţi cu atenţie secţiunea „Termeni şi condiţii”. Acceptând condiţiile generale şi bifând „Am citit şi sunt de acord cu secţiunea Termeni şi Condiţii”, vă exprimaţi acordul, acceptaţi şi vă obligaţi să respectaţi secţiunea „Termeni şi Condiţii”.  Detalii despre produs, puteţi afla printr-un simplu click pe Detalii produs. În cazul în care v-aţi decis în privinţa produsului, introduceţi cantitatea dorită (aveţi 1 bucată în mod automat) şi daţi click pe rubrica Adaugă în coş. După finalizarea comenzii, veţi primi un e-mail automat cu detalii despre comanda solicitată.
Plata se poate efectua ramburs la primirea coletului sau prin transfer bancar, direct în contul nostru, marfa fiind livrată în acest caz, de regulă, după confirmarea plăţii.
Livrarea se efectuează prin poştă (5 - 6 zile lucrătoare) sau prin curier rapid (2 - 3 zile lucrătoare), în funcţie de serviciul de transport pentru care optaţi.
Acceptăm şi comenzi prin e-mail, însă vă propunem coşul de cumpărături deoarece reprezintă procedeul cel mai rapid pentru a ajunge în posesia produselor noastre.

Retururi

Conform legislaţiei în vigoare, acceptăm returnarea comenzilor în termen de 10 zile de la data primirii coletului de către client. Produsele trebuie să conţină ambalajul original şi să nu fie deteriorate. Returul trebuie efectuat prin acelaşi serviciu de transport prin care a fost efectuată comanda iniţială. Cheltuielile aferente returnării produselor vor fi suportate de către client. În cazul în care produsele comandate nu corespund aşteptărilor dumneavoastră şi doriţi să le returnaţi sau doriţi să vă expediem un alt produs la schimb, vă rugăm să ne informaţi cât se poate de repede în acest sens pentru a evita apariţia unor situaţii neplăcute.

Cele mai vizitate produse

  • Sănătatea spre… Imortalitatea fizică
  • Ce naiba am venit să fac pe acest Pământ?
  • Mafia Medicală
  • Medicina cu susul în jos