Coș cumpărături
Coș cumpărături
În funcţie de serviciul de transport ales de client
În funcţie de serviciul de transport ales de client

Autori

Ghislaine Saint-Pierre Lanctôt

A întemeiat centre de flebologie în Canada şi Statele Unite ale Americii, practicând flebologia timp de aproape 20 de ani. Datorită experienţei acumulate a înţeles CUM FUNCŢIONEAZĂ medicina. Din păcate, în urma publicării acestei cărţi, dreptul său de a practica medicina a fost revocat de către autorităţile canadiene. Cartea a devenit bestseller în Canada şi Statele Unite ale Americii, fiind tradusă în limbile italiană, franceză, germană, spaniolă, engleză şi maghiară. În prezent, poate fi citită şi în limba română.

„Pentru a-mi realiza visul, am urmat cursurile facultăţii de medicină. De-a lungul anilor, am fost convinsă de faptul că sunt pe drumul bun. Realitatea a fost cu totul alta. Gândurile si emoţiile, invizibile şi imperceptibile, boicotau perfid munca mea ştiinţifică şi riguroasă. M-am orientat atunci spre un alt drum, care oferea alte soluţii pentru dobândirea unei sănătăţi globale: medicinile alternative, terapiile naturale. Le-am studiat în numeroase ţări şi am descoperit binefacerile lor. Totuşi, oamenii continuă să sufere şi să moară. De ce? Neştiind încotro să merg după toate acestea, am revenit în profunzimea mea interioară. Mă aştepta sănătatea nelimitată!”

Ghis se defineşte drept o „scandalagioaică evolutivă”. Cândva medic, antreprenor şi mamă a patrucopii, întoarce spatele vechii umanităţi animalice pentru a descoperi drumul spre noua specie. Discursul său, impresionant şi entuziast, nu lasă pe nimeni indiferent. Femeie de acţiune, pune la dispoziţia noastră atât instrumentele necesare pentru a ieşi din mizeria cotidiană, cât şi cheia paradisului pe Pământ - fără sfârşitul zilelor noastre. Este autoarea bestsellerului Mafia Medicală, precum şi a cărţii Ce naiba am venit sa fac pe acest Pământ? Ghis călătoreşte prin lume pentru a face cunoscută vestea cea bună, sfârşitul suferinţei umane!

Mado

Educată într-un mediu bilingv (francez/englez), este de profesie dascăl şi susţine ateliere la nivel internaţional. Mado a experimentat temeinic următoarele domenii: arte marţiale, îngrijirea copilului, învăţământ la domiciliu, autarhie, medicină vibratorie şi vindecare spirituală. Mado popularizează, dincolo de dominarea distructivă, soluţia evolutivă.

France

Dotată cu o înclinaţie nativă pentru cunoaşterea cifrelor, France a înţeles utilizarea raţională a banilor încă din tinereţe. A lucrat ca specialist în optometrie timp de douăzeci de ani. În prezent, parcurge drumul Personocraţiei ca instructor, conferenţiar şi consultant în gestionare şi reorientare financiară personală.


Giorgio Mambretti şi Jean Séraphin

Au studiat ani la rând metoda Doctorului Hamer, înainte de a o explica în această carte excelentă, care are meritul de a fi comprehensibilă pentru toată lumea, fiind completată cu desene clare şi pline de umor.

În opinia lor, marele merit al Doctorului Hamer este acela că a pus bazele unei medicini mai „umane”, în care atitudinea terapeutică poate fi rezumată în câteva cuvinte, cuvinte pe care înţelepţii tuturor timpurilor continuă să le repete: iubeşte-ţi aproapele (ca pe tine însuţi), respectă-l în totalitatea sa, cu experienţa sa, cu maniera sa de a fi, care este unică!

Cele mai vizitate produse