Coș cumpărături
Coș cumpărături
În funcţie de serviciul de transport ales de client
În funcţie de serviciul de transport ales de client

Informații

Comenzi şi livrări

Înainte de a completa informaţiile necesare în vederea  livrării şi facturării, vă rugăm să citiţi cu atenţie secţiunea „Termeni şi condiţii”. Acceptând condiţiile generale şi bifând „Am citit şi sunt de acord cu secţiunea Termeni şi Condiţii”, vă exprimaţi acordul, acceptaţi şi vă obligaţi să respectaţi secţiunea „Termeni şi Condiţii”.  

Informaţii despre produs, puteţi afla printr-un simplu click pe Detalii produs. În cazul în care v-aţi decis în privinţa produsului, introduceţi cantitatea dorită (aveţi 1 bucată în mod automat) şi daţi click pe rubrica Adaugă în coş.

După finalizarea comenzii, veţi primi un e-mail automat cu detalii despre comanda solicitată. Plata se poate efectua ramburs la primirea comenzii sau prin transfer bancar/ordin de plată, produsele fiind livrate în acest caz, de regulă, după confirmarea plăţii.

Livrarea se efectuează prin poştă (5 - 6 zile lucrătoare) sau printr-un serviciu de curierat rapid (2 - 3 zile lucrătoare), în funcţie de modalitatea de transport pentru care optaţi.

Acceptăm şi comenzi telefonice sau prin e-mail, însă vă propunem coşul de cumpărături deoarece reprezintă procedeul cel mai rapid pentru a ajunge în posesia produselor noastre.

 

Retragerea şi returnarea produselor

Conform legislaţiei în vigoare, returnarea produselor se poate efectua în termen de 10 zile de la data primirii lor de către UTILIZATORI/CLIENŢI. În acest sens, este necesară o înştiinţare scrisă, expediată electronic (evolutiv@evolutiv.eu), prin care se solicită renunţarea la produsul cumpărat. Returnarea produsului trebuie efectuată prin acelaşi serviciu de transport prin care a fost efectuată comanda iniţială.

Contravaloarea produsului achiziţionat va fi înapoiată prin mandat poştal în maximum 30 de zile de la data returnării sale. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către UTILIZATOR/ CLIENT şi scăzute din valoarea care urmează a fi restituită. Sunt exceptate de la returnare produsele care nu sunt însoţite de documente originale/ambalaj original, precum şi cele care prezintă urme de utilizare sau sunt deteriorate.

În cazul în care produsele comandate nu corespund aşteptărilor dumneavoastră şi doriţi să le returnaţi sau doriţi să vă expediem un alt produs la schimb, vă rugăm să ne informaţi cât se poate de repede în acest sens pentru a evita apariţia unor situaţii neplăcute.

Evolutiv SRL

CUI 22986498

J32/2055/21.12.2007

5811 Activități de editare a cărților

4791 Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

Sediu: Jud. Sibiu, Mun. Sibiu, Şos. Alba Iulia Nr. 49, Bl.1, Scara A, Ap. 15

Certificat de înregistrare: Seria B, Nr. 1914743 - Oficiul Național al Registrului Comerțului

 

 

Cele mai vizitate produse