Coș cumpărături
Coș cumpărături
În funcţie de serviciul de transport ales de client
În funcţie de serviciul de transport ales de client

Filtre produse
Autor
Editura
Pagini
Mafia Medicală
Acest produs nu mai face parte din portofoliul nostru și nu se poate cumpăra.
 

Această carte a fost concepută în Statele Unite ale Americii, modificată în Franţa şi terminată în Canada unde scriitoarea a trăit, a studiat şi a lucrat în interiorul lumii medicale. Familiarizată cu sistemele de sănătate ale celor trei ţări, şi-a dat seama că actul medical a fost lăsat doar în grija unui sistem care începe să ne devore ca şi Cronos copiii. Lucrarea ne obligă să apreciem un alt mod de a gândi bolile, într-o consonanţă şi o rezonanţă cu tot ceea ce ne înconjoară, spre deosebire de individualismul furibund care îl pune pe individ, singur, într-o luptă fără sfârşit cu un întreg sistem în care pacientul şi medicul se văd prinşi într-un sens giratoriu periculos.
Relaţia este mult mai profundă din moment ce, şi lucrarea explică din plin acest lucru, sistemul a ajuns să fie finanţat tocmai de cei care au declanşat mare parte din aspectele negative incriminate. Este o carte care descrie sistemul medical aşa cum este el în realitate: un sistem al bolii aflat în seviciul banilor. "Ghis" explică faptul că dincolo de suferinţă, singura şi adevărata autoritate este interioară, că numai persoana este suverană şi ...dumnezeiască.
Este o carte care pune degetul pe cauza profundă a bolii: inconştienţa. O carte care propune o medicină centrată pe respectul pentru fiinţa umană. O carte care ne oferă instrumentul autovindecării, suveranitatea individuală. O carte despre care trebuie să spui ceva, care te îndeamnă la dialog şi mai ales, nu te lasă indiferent.

Pagini: 272
ISBN: 978-973-88738-0-3

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse

  • Educaţia spre… Cunoaşterea înnăscută
  • Evoluţia spre ... noua Specie
  • Autoritatea spre...Atotputernicie
  • Legea spre… Justeţe
  • Doamna Ghis - Evadare în închisoare
  • Ce naiba am venit să fac pe acest Pământ?
  • Familia spre… Comuniunea de spirit
  • Medicina cu susul în jos